kyrkogatan fem
telefon 046-14 14 63

MIDDAG

À la carte meny

Gordaloliver 60

Marconamandlar 60

En bit ost 85

Chark 95

Focaccia med olivolja  55

 

Förrätt

Tarte Tatin på karamelliserad lök med crème frâiche & röd endiv 145

Kalix löjrom med brynt jordärtskocka, silverlök, dill & potatisskum 195

Tartar på oxe med lardo, pinjenötter, rosmarin, kapris, brynt lök- & ansjovismajonnäs 185/275

 

Huvudrätt

Panisse med ostronskivling, sauce mornay, grillad grönkål, dill & rostad hasselnöt 285

Gös med gulbeta, spenat, kapris, taggiascheoliv, brynt smör & potatis 325

Ankbröst med kungsmussling, madierasky, bakad morot, silverlök & potatis 295

 

Dessert

Chokladmousse med kanderad hasselnöt, vispad grädde & espressosirap 95

Baskisk cheesecake med amaretto körsbär 110

 

À la carte menu

Gordal olives 60

Marcona almonds 60

One piece of cheese 85

Charcuterie 95

Focaccia with olive oil 55

 

Starters

Caramelised onion Tarte Tatin with crème frâiche & endives 145

Bleak roe from Kalix with browned Jerusalem artichokes, sweet onion, dill & potatofoam 195

Beef tartare with lardo, pine nuts, rosemary, capers, browned butter & anchovies mayo 185 / 275

 

Main courses

Panisse with oyster mushrooms, sauce mornay, grilled kale, dill & roasted hazelnuts 285

Pike perch with yellow beets, spinach, capers, taggiasche olives, browned butter & potatoes 325

Duck breast with king oyster mushroom, madeira sauce, baked carrot,  white onion & potatoes 295

 

Dessert

Chocolate mousse with candied hazelnuts, whipped cream & espresso syrup 95

Basque cheesecake with amaretto cherries 110