À la carte meny
Gordaloliver 60
Marconamandlar 60
En bit ost 85
Chark 95
Focaccia med olivolja 55
Förrätt
Tarte Tatin på karamelliserad lök med crème frâiche & röd endiv 145
Kalix löjrom med brynt jordärtskocka, silverlök, dill & potatisskum 195
Tartar på oxe med lardo, pinjenötter, rosmarin, kapris, brynt lök- & ansjovismajonnäs 185/275
Huvudrätt
Panisse med ostronskivling, sauce mornay, grillad grönkål, dill & rostad hasselnöt 285
Gös med gulbeta, spenat, kapris, taggiascheoliv, brynt smör & potatis 325
Ankbröst med kungsmussling, madierasky, bakad morot, silverlök & potatis 295
Dessert
Chokladmousse med kanderad hasselnöt, vispad grädde & espressosirap 95
Baskisk cheesecake med amaretto körsbär 110
À la carte menu
Gordal olives 60
Marcona almonds 60
One piece of cheese 85
Charcuterie 95
Focaccia with olive oil 55
Starters
Caramelised onion Tarte Tatin with crème frâiche & endives 145
Bleak roe from Kalix with browned Jerusalem artichokes, sweet onion, dill & potatofoam 195
Beef tartare with lardo, pine nuts, rosemary, capers, browned butter & anchovies mayo 185 / 275
Main courses
Panisse with oyster mushrooms, sauce mornay, grilled kale, dill & roasted hazelnuts 285
Pike perch with yellow beets, spinach, capers, taggiasche olives, browned butter & potatoes 325
Duck breast with king oyster mushroom, madeira sauce, baked carrot, white onion & potatoes 295
Dessert
Chocolate mousse with candied hazelnuts, whipped cream & espresso syrup 95
Basque cheesecake with amaretto cherries 110


