À la carte meny
Gordaloliver 55
Marconamandlar 55
En bit ost 85
Chark 85
Focaccia med olivolja 55
Förrätt
San Marzanotomat med saffransaioli, fetaost, basilika, pinjenöt & brödkrisp 175
Inkokt vit sparris med stenbitsrom, beurre blanc & friterad svartrot 185
Tartar på oxe med lardo, vitlök, rosmarin, fänkål, mizuna & rostad hasselnöt 185/275
Huvudrätt
Panisse med sauce mornay, spritärta, bondböna, rapsskott, habanero, Västeråsgurka & rostad pistage 275
Skreitorsk med grön sparrisrisotto, parmesan & gremolata 315
Lammrostbiff med crème fraiche, ristad zucchini, citron, färskpotatis, stjälkselleri & ramslökspesto 295
Dessert
Chokladmousse med kanderad hasselnöt, lättvispad grädde, espresso- & apelsinsirap 115
Tarte Fine på rabarber med vispad crème fraiche 115


